Setmana Santa 2019. Convocats per a acompanyar Jesús i celebrar la seva Pasqua

Setmana Santa 2019. Convocats per a acompanyar Jesús i celebrar la seva Pasqua

HORARIS SETMANA SANTA 2019 Diumenge de Rams (14 d’abril). Benedicció dels rams i Eucaristia de la Passió) 10,30h. Missa en castella                       

Campanya de Nadal 2018

Campanya de Nadal 2018

El passat mes de desembre va tenir lloc la tradicional Campanya de Nadal. Amb la participació de més de 100 persones, durant el matí de dissabte 15 de desembre es va fer

 

Esplai infantil

Anar al web de l’Esplai per veure les activitats, excursions,…

Una mica d’història..

En els seus inicis, a l’any 1984, l’esplai contava amb uns 300 nens i una cinquantena de monitors. No cal dir que, durant els seus primers anys d’existència, jugà un paper social de primer ordre perquè era l’única institució d’aquestes característiques que existia al barri. L’estructura de l’esplai consta de tallers educatius i activitats que potencien coneixements, habilitats i actituds dels infants mentre es diverteixen i es relacionen.

A l’estiu tenen lloc les tradicionals “colònies d’estiu”. Han constituït des de sempre un complement extraordinari a aquesta tasca educativa i catequètica.

Actualment l’Àlex Muñoz és el director del centre, acompanyat d’uns 15 monitors i monitores, amb la presència d’uns 80 nens i nenes.