Setmana Santa 2019. Convocats per a acompanyar Jesús i celebrar la seva Pasqua

Setmana Santa 2019. Convocats per a acompanyar Jesús i celebrar la seva Pasqua

HORARIS SETMANA SANTA 2019 Diumenge de Rams (14 d’abril). Benedicció dels rams i Eucaristia de la Passió) 10,30h. Missa en castella                       

Campanya de Nadal 2018

Campanya de Nadal 2018

El passat mes de desembre va tenir lloc la tradicional Campanya de Nadal. Amb la participació de més de 100 persones, durant el matí de dissabte 15 de desembre es va fer

 

El Rector

Joan Magí va ser ordenat prevere, l’any 1961, a la Capella del Palazzo Altemps, a la ciutat de  Roma.DSC_1134

Va passar els seus primers anys com a prevere a Jerusalem, seguint i completant els seus estudis. El seu recorregut pastoral el va fer passar per les parròquies de Falset, Sant Joan de Tarragona, Gratallops, Pla de Santa Maria, Cabra del Camp i Figuerola, fins que el primer de novembre de l’any 1992, va arribar a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau.

Des que va arribar, sempre ha intentat transmetre la seva estimació per Jesucrist i l’Església amb sinceritat i alegria.

President de l’Associació Bíblica de Catalunya, participa i és consiliari de l’Associació Cultural Sant Fructuós, entitat de la qual és soci fundador.

Els viatges a Terra Santa també han format part de la teva vida, formant un vincle especial amb les comunitats cristianes que hi viuen, però la teva veritable passió ha estat, i és, descobrir i ajudar a descobrir la Paraula de Déu.